La CUP reitera la seva oposició al Quart Cinturó


Temes relacionats

La Campanya contra el Quart Cinturó demana que s'aturi el projecte (25/nov/13)

El Vallès Occidental i la Generalitat uneixen forces a favor del Quart Cinturó (22/nov/13)


  • Comparteix:

La CUP no vol el Quart Cinturó

La CUP no vol el Quart Cinturó

La CUP demana que s'aturi el projecte del Quart Cinturó després que el conseller de Territori i Sostenibilitat hagi reclamat al ministeri de Foment espanyol que el torni a impulsar. Segons el partit, el projecte fa perillar l'equilibri ecològic d'espais agrícoles i forestals i no representa cap solució als problemes de mobilitat interna del Vallès.

Els independentistes reivindiquen un nou model de mobilitat, respectuós amb el territori, que potenciï el transport públic i que permeti la mobilitat del Vallès. Segons la formació, el Quart Cinturó no representa cap solució als problemes de mobilitat interna del Vallès, ja que només seria una alternativa de pas a l'actual autopista A-7 per als vehicles que travessen la comarca. El membre de la CUP, Aniol Pros, destaca que la infraestructura no solucionaria tampoc el tràfic de mercaderies.

Aniol Pros

Ens estan intentant vendre que també solucionaria el transport de mercaderies però no és cert que calgui el Quart Cinturó per a això.


La formació independentista subratlla que el transport públic és l'única alternativa als problemes de mobilitat de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.