Vila diu que la Generalitat 'no sintonitza' amb el macrocentre de Cerdanyola


  • Comparteix:

Vila als estudis de TV3 / Foto: TV3

Vila als estudis de TV3 / Foto: TV3

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, afirma que el projecte de macrocentre comercial a Cerdanyola no li fa el pes. En una entrevista aquest matí a TV3, Vila ha explicat que en aquests moments la Generalitat no pot assegurar que el que havia de ser el centre comercial més gran de Catalunya tiri endavant ja que el govern 'no sintonitza' amb el projecte perquè 'violentaria' el model comercial català.

Preguntat sobre la possibilitat que els terrenys destinats al Centre Direccional, ubicats en una parcel·la cerdanyolenca a tocar de Sant Cugat, acullin el centre comercial més gran de Catalunya, el conseller ha assegurat que 'no li sona bé' ja que aquest model 'violentaria' el model comercial propi de la zona.

Santi Vila

Un projecte plantejat així violentaria el model de desenvolupament i progrés típic de Catalunya. El govern català no sintonitzaria amb això.


Vila ha recordat que aquest espai haurà d'acollir equipaments comercials però això serà 'en la dimensió que ens convingui com a catalans i com a zona metropolitana'.

Segons Vila, la Generalitat, propietària dels terrenys a través de l'Incasòl, ha rebut propostes 'de tota índole' per establir-se a la zona. Ha destacat l'interès de companyies tecnològiques per implantar-se en un àmbit proper a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on també s'edificaran noves zones residencials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.