El PP presenta una moció per solucionar els desperfectes de carrers i voreres


  • Comparteix:

Álvaro Benejam, a la dreta, i Jordi Carreras durant la roda de premsa

Álvaro Benejam, a la dreta, i Jordi Carreras durant la roda de premsa

El PP presentarà una moció al proper ple municipal perquè es prenguin mesures per abordar les reparacions 'urgents' de carrers i voreres en mal estat. Segons el PP, l'Ajuntament té sobre la taula 800 instàncies ciutadanes en aquest sentit i un milió d'euros de pressupost per abordar-ho. És una xifra que per als popular és insuficient.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha criticat, en declaracions a Cugat.cat, que s'hagin fet obres 'ni urgents ni necessàries', com la de la rambla de Ribatallada, recentment remodelada, i en canvi no reparin els desperfectes 'endèmics' d'altres carrers.

Jordi Carreras

S'han fet obres com la de la rambla de Ribatallada, que no era ni urgent ni necessària, i es deixen les reparacions per fer. Creiem que no és admissible.


Carreras ha afegit que cal replantejar la política municipal perquè 'es destinen diners en algunes matèries que no tenen justificació'. En aquest sentit, ha criticat que s'hagin enviat 70.000 euros de Cooperació Internacional per fer unes reparacions a una població de Bolívia que 'no se sap a quina necessitat respon'. En aquest sentit, ha afegit que abans hi ha 'les necessitats de Sant Cugat'.

El PP assegura que els carrers i les voreres que estan més malmeses són els del barris de Can Cabassa, Can Mates, el Colomer, Parc Central, Can Barata i Can Borrull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.