Carreras (PP): 'Espanya és el model europeu per sortir de la crisi'


  • Comparteix:

Jordi Carreras al plató de cugat tv

Jordi Carreras al plató de cugat tv

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, defensa les mesures d'austeritat i qualifica Espanya com a model per sortir de la crisi. En una entrevista a Cugat.cat, Carreras ha culpat els socialistes dels mals econòmics i ha apostat per un projecte català dins d'Espanya i Europa, enfront 'els separatistes petits i mesquins, que no van enlloc'.



Jordi Carreras ha recordat que el Partit Popular va rebre de mans dels socialistes un país en gairebé en fallida i al límit del rescat. El popular ha destacat les mesures preses pel govern de Rajoy i s'ha aferrat a les previsions optimistes en matèries d'ocupació i creixement econòmic. Segons Carreras, aquest bons resultats demostren que Espanya s'ha convertit en un exemple de gestió de la crisi.

Jordi Carreras

Espanya és el model europeu per sortir de la crisi.


En referència al procés sobiranista, Carreras ha qualificat el separatisme de ser un projecte 'petit i mesquí', empès per 'una massa petita de catalans que no va enlloc'. De cara a les eleccions, ha afegit que votar partits petits 'és inútil, és votar res, llençar el vot'.

Jordi Carreras

Amb plantejaments amplis i grans com el nostre, els projectes separatistes queden petits i mesquins. A mi em fa pena que un grup de catalans vingui amb aquesta història.


D'altra banda, els populars qualifiquen de dramàtica la xifra d'atur juvenil, però confien en les polítiques d'emprenedoria i el creixement del país per capgirar la situació. Pel que fa a la immigració, Carreras ha demanat major implicació de la Unió Europea i ha assegurat que 'no es poden obrir les fronteres i que entri qui vulgui'. Per al president del PP local, 'Espanya i Itàlia són les que pateixen les envestides de la immigració africana i això hauria de comprometre a tot Europa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.