Els ciutadans s'estrenen preguntant als polítics abans del ple


  • Comparteix:

La presència de l'exèrcit espanyol al Parc de Collserola, la presència de rates al bosc de l'estany dels Alous i problemes d'aparcament a la zona d'Esade. Aquests han estat alguns dels temes amb què tres santcugatencs han encetat aquest dilluns el nou torn de paraules previ al ple municipal. La ciutadania present en aquesta primera sessió i l'equip de govern han destacat la importància d'una mesura que apropa la política als santcugatencs.

Tres ciutadans han encetat el torn de precs a l'equip de govern que des d'aquest ple de setembre tindrà lloc mitja hora abans de cada sessió ordinària. D'aquesta manera, els veïns de Sant Cugat tenen la possibilitat de preguntar directament als seus representants polítics abans de cada ple. Ho poden fer per escrit, com a mínim una setmana abans si volen garantir la resposta durant el ple, però també poden preguntar directament durant aquesta sessió.

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, ha enumerat les virtuts de la nova reglamentació.


Francesc Carol

Que tothom tingui l'oportunitat de preguntar el que vulgui i que la ciutadania no hagi d'esperar molt a rebre resposta.



El públic assistent a la sessió ha valorat el fet que es faciliti el contacte amb els polítics que governen la ciutat. Una d'aquestes persones ha estat Joan Farré, que ha elogiat la nova mesura.

Joan Farré

Ho trobo magnífic i crec que és molt bo per la ciutat.



Les preguntes que es facin oralment al ple, sense haver-se presentat per escrit una setmana abans, podran ser contestades en la propera sessió plenària o per una altra via, segons s'estipula al Reglament de Participació Ciutadana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esto es politica ficcion, apariencia de democracia, pero solo eso. Los ciudadanos queremos listas abiertas, de esa manera podremos votar al po, litico que mejor nos representes, me parece que si sai fueses, mas de uno de los que ocupan los sillones no estarian en la politica. Los politicos han perdido el norte, se colocan en un pedestal, han olvidado que son servidores publicos, y que sus sueldos se pagan con nuestros impuestos. Esto de abrir el pleno, lo de abrir es en tono figurado, si primro renemos que ir con la pregunta al concejal de distrito, ¿Donde está la sporpresa?( que no es una monja detenida)

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 20/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.