La Plataforma local Aturem la Guerra fa una crida a la manifestació de dissabte


  • Comparteix:

Avui i demà s'instal·len paradetes al carrer.

Avui i demà s'instal·len paradetes al carrer.

La Plataforma Aturem la Guerra fa una crida als santcugatencs perquè se sumin dissabte a la manifestació de Barcelona per demanar la marxa de les tropes espanyoles a Iraq. L'entitat instal.larà avui i demà una paradeta informativa a l'estació dels Ferrocarrils, on repartirà octavetes sota el lema 'Solidaritat amb les víctimes de Madrid, Bagdad i Palestina'

La secció local de la plataforma ha decidit no realitzar cap acte de boicot a les empreses que s'han beneficiat de l'ocupació del territori iraquià. En el seu lloc, l'entitat ha preferit organitzar-se per muntar una parada a l'estació de la plaça Lluís Millet per informar als ciutadans sobre la manifestació que han convocat per dissabte a la Ciutat Comtal.

A la parada, que romandrà oberta de 7 de la tarda a 2/4 de 9, es repartiran octavetes informatives, enganxines i xapes contra la guerra. Ester Santolaya, responsable de la iniciativa, ha afirmat que a la manifestació es recordarà al futur president del govern que compleixi la promesa de retirar les tropes d'Iraq abans del 30 de juny:

Ester Santolaya

Zapatero ha de complir el promès i retirar les tropes


Ester Santolaya també ha reconegut que les previsions d'assistència són menors que la manifestació del dia després dels atemptats de Madrid:

Ester Santolaya

Vindrà molta gent, però no tanta com al divendres


La manifestació de dissabte sortirà a les 5 de la tarda de la confluència del passeig de Gràcia i la ronda de Sant Pere, recorrerà la Via Laietana fins a Pla de Palau on es llegirà un manifest exigint la marxa de soldats de territori iraquià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.