Busquen una adolescent santcugatenca desapareguda aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge de l'adolescent desapareguda

Imatge de l'adolescent desapareguda

La família de la menor santcugatenca Laura Mancilla ha denunciat la seva desaparició als Mossos d'Esquadra. La jove, de 15 anys i alumna de l'institut Leonardo da Vinci, va marxar de casa aquest dissabte a la tarda i no ha tornat al domicili.

Segons la denúncia a la qual ha tingut accés Cugat.cat, la jove anava vestida amb samarreta blanca de tirants, pantaló negre i camisa a quadres de color rosat. Medeix 174 centímetres i té el cabell negre i rissat. Laura Mancilla té els ulls negres, tot i que quan va marxar de casa portava unes lents de contacte de color mel. Segons els denunciants, la jove havia marxat altres vegades de casa però no per tant de temps.

La família demana col·laboració ciutadana per trobar la desapareguda. En cas de tenir alguna informació, els familiars demanen dirigir-se als Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.