Els embassaments que abasteixen Sant Cugat se situen al 86%


  • Comparteix:

Imatge del pantà de Susqueda / Foto: ACN

Imatge del pantà de Susqueda / Foto: ACN

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que abasteixen Sant Cugat, se situen al 86% de la seva capacitat. Segons l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), això suposa que estan 10 punts per sota que ara fa un any, però les demandes ordinàries d'aigua estan garantides per un període de 15 mesos.

El sistema Ter-Llobregat emmagatzema uns 529 hectòmetres cúbics (hm3), ja que en el darrer mes els embassaments han incrementat uns quatre hm3 les seves reserves fruit de les pluges registrades. Els més plens són el de Sant Ponç i Susqueda, amb el 93% de la seva capacitat; mentre que la Sau es troba al 74%.

Tot i així, la situació dels embassaments és 10 punts inferior a fa un any, quan el sistema estava al 96% de la seva capacitat amb 588 hm3.

Amb aquest nivell de reserves als embassaments es garanteixen totes les demandes ordinàries per a un període aproximat de 15 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.