Jesús Ruiz, president del Rotary Club Sant Cugat per 3r cop


Temes relacionats

El Rotary premia Marta Martí i el Taller Jeroni de Moragas ( 1/jun/14)

El Taller Jeroni de Moragas i Marta Martí (AECC), premiats pel Rotary, al SAF (28/mai/14)

Jesús Ruiz: 'Poca gent sap que hi ha un Rotary a Sant Cugat' (27/mar/14)


  • Comparteix:

El president sortint, Miquel Villagrasa, imposant el collar de President a Jesús Ruiz / Foto: Rotary Club Sant Cugat

El president sortint, Miquel Villagrasa, imposant el collar de President a Jesús Ruiz / Foto: Rotary Club Sant Cugat

El nou president del Rotary Club Sant Cugat, Jesús Ruiz, ha assumit aquest dissabte el càrrec coincidint amb el 25è aniversari de l'entitat santcugatenca. Ruiz, que és president per tercera vegada, s'ha marcat com a objectius establir unes ajudes estudiantils per apropar-se a la joventut i donar-se a conèixer més a la ciutat.

Jesús Ruiz, que ha assumit aquest càrrec a mans de l'expresident Miquel Villagrassa, s'ha marcat com a fita per aquest any començar amb un programa d'apadrinament d'alumnes que puguin aprofundir en els seus estudis a l'estranger.

Ruiz s'ha mostrat molt satisfet per haver estat elegit president per tercera vegada, coincidint amb la celebració dels 25 anys de l'entitat.

Jesús Ruiz

Em va agradar molt que els meus companys m'escollissin per tercer cop. Vaig ser un dels fundadors del club i em sento orgullós de ser president en aquest 25è aniversari.


Ruiz va assumir la presidència en un acte celebrat aquest dissabte passat a la Masia Can Ametller, on també va assistir el tinent d'alcalde de Governació, Francesc Querol.

El Rotary Club va entregar el març els premis Paul Harris i Venus a Marta Martí i el Taller Jeroni de Moragas dins el marc de la Nit Rotària, una trobada anual de la fundació. L'entitat començarà a preparar els actes pel 25è aniversari a l'agost tot i que han assegurat que el procés ja està en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.