La línia del Vallès d'FGC finalitzarà el recorregut a Provença durant uns dies


Temes relacionats

Els FGC apliquen l'horari d'agost des d'aquest dilluns ( 1/ago/14)


  • Comparteix:

L'estació de Plaça Catalunya / Foto: Marçal Guardiola

L'estació de Plaça Catalunya / Foto: Marçal Guardiola

L'estació de Plaça Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) tanca el seu servei al públic fins aquest dilluns per fer-hi tasques de manteniment. Els usuaris de la línia Barcelona-Vallès només podran arribar fins a la parada de Provença i els bitllets permetran fer l'enllaç amb el metro. L'intinerari recomanat per arribar a l'estació del centre barceloní és agafar la línia 3 del metro, la verda, i sortir a l'estació corresponent.

La línia d'FGC del Vallès, amb set parades a Sant Cugat, tanca la seva primera i última estació estació durant tres dies per fer-hi tasques de manteniment. Des de les vuit el vespre d'aquest dijous fins el darrer servei de diumenge, l'estació de Plaça Catalunya queda fora de servei. Els usuaris podran arribar fins a la parada de Provença i fer transbordament a l'estació de metro Diagonal, de la línia verda, per arribar fins a la plaça de Catalunya. Gràcies a un acord entre FGC i TMB, no s'haurà de pagar un altre bitllet, sinó que el títol d'FGC serà vàlid per al metro.

Durant els dies de reformes, tot i que no hi circularan trens, el vestíbul de les Rambles romandrà obert per facilitar la compra de bitllets. Els treballs de manteniment, encaminats a la millora tecnològica de l'estació, es duen a terme durant aquests dies d'estiu aprofitant el baix nombre de viatgers en comparació amb la resta de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.