Els Castellers munten un concurs per acompanyar la colla a Tarragona


Temes relacionats

Els Gausacs s'activen de cara el Concurs de Castells de Tarragona ( 3/set/14)

Els Gausacs tornen a fer pinya amb un setembre ple de diades (28/ago/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs han promocionat els castells a la plaça d'Octavià

Els Gausacs han promocionat els castells a la plaça d'Octavià

Els Castellers de Sant Cugat han organitzat pel diumenge 21 de setembre, a la plaça d'Octavià, 'Concurs per concurs', una iniciativa per engrescar els santcugatencs a participar amb la colla al Concurs de Castells de Tarragona. Aquest dimecres a la tarda, els Gausacs ja han donat a conèixer les interioritats del món casteller a desenes de ciutadans que s'han acostat a la plaça d'Octavià.

Dret al desplaçament amb autobús fins a Tarragona, l'entrada al Tarraco Arena amb els Gausacs i una samarreta especial és el premi que rebran tots els participants al concurs que han preparat els camises verdes. L'activitat inclourà aigua, pilotes, flotadors, llits elàstics, cascs i matalassos amb la intenció de passar una jornada divertida i familiar, conèixer el perfil més divertit de la colla i animar els participants a sumar-se al desplaçament a l'espectacle de castells més gran del món.

La grallera i castellera Núria Ribalaiga ha destacat l'aspecte festiu i familiar d'aquesta proposta i ha elogiat el suport d'empreses i comerços locals i de l'Ajuntament en aquesta activitat.

Núria Ribalaiga

És una oferta festiva, cultural, i que dóna una bona cara de Sant Cugat.


Els Gausacs també han anunciat pels guanyadors d'aquesta activitat un premi molt dolç relacionat amb la posició final dels castellers al concurs tarragoní.

Participar en el concurs té un import de 6 euros per persona que anirà destinat integrament a l'entitat Infinits Somriures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.