Santiago Zannou dirigeix l'anunci d'enguany de la Loteria de Nadal


Temes relacionats

El director Santiago Zannou pateix un atac racista a Madrid (28/abr/14)

Els santcugatencs Santiago Zannou i Sergi Subirà opten avui a un Goya ( 9/feb/14)

Zannou, de nou nominat als Goya ( 7/gen/14)

'Alacrán enamorado', de Santiago Zannou, preseleccionada per anar als Oscars ( 9/set/13)

El cineasta Santiago Zannou estrenarà pel·lícula amb Bardem (17/set/12)

Santiago Zannou: 'Porto poc temps aquí, però m'he integrat molt' (24/feb/10)

Santiago Zannou, veí de Valldoreix, Goya al millor director revelació ( 2/feb/09)


  • Comparteix:

Enguany s'aposta per l'emotivitat / Foto: Loteria de Nadal

Enguany s'aposta per l'emotivitat / Foto: Loteria de Nadal

El cineasta resident a Valldoreix Santiago Zannou és el director de l'edició d'enguany del tradicional anunci de la Loteria de Nadal. Amb el títol 'El mayor premio es compartirlo', la peça narra la història de Manuel i Antonio, el client i el propietari d'un bar on ha tocat la Grossa. En declaracions a Cugat.cat, Zannou també ha lamentat la polèmica sobre l'autoria de la maqueta original de l'anunci i ha assegurat que l'ha provocada una persona que aspirava a ser-ne el director de fotografia i que finalment no va aconseguir la feina.



Rodada al barri Villaverde de Madrid, la història arrenca amb Manuel, l'únic client del bar on ha tocat la Grossa que no va comprar un dècim. Quan baixi a l'espai per felicitar Antonio, el seu propietari, l'esperarà una sorpresa. L'anunci es complementa amb vuit videos més amb altres històries emotives.

A diferència de l'any passat, on van participar personatges famosos com Montserrat Caballé i David Bustamante, en aquesta ocasió els actors i actrius són més desconeguts per reflectir que els protagonistes són gent corrent. Zannou ha explicat que ha intentat treballar molt la interpretació d'aquests intèrprets per donar la màxima credibilitat possible. El missatge de tot plegat és que en moments difícils cal acostar-se a les persones properes.

Santiago Zannou

Hem intentat explicar la importància de compartir i que cal acostar-se als llocs on hi ha gent que t'estima.


D'altra banda, Zannou també s'ha referit a la polèmica sorgida per l'acusació de plagi per part de Jon Díez, un professional del món audiovisual que, explica el cineasta, aspirava a ser el director de fotografia del rodatge. Díez ha publicat un blog on assegura que la idea original prové de la maqueta que va presentar a l'equip productor. Zannou ha assegurat que el guió original ja estava acordat i ha atribuït les declaracions de Díez al descontentament per no haver estat escollit per treballar en el projecte.

Santiago Zannou

Jo ja li vaig dir al Jon que no estaria al nostre equip. Treure aquest tema el dia de l'estrena no és agradable.


Zannou també s'ha referit als projectes que emprendrà en els propers mesos. A principis de desembre viatjarà a Etiòpia per dur a terme una peça audiovisual en col·laboració amb Mans Unides. Més endavant començarà una pel·lícula de la qual ha dit que encara no pot avançar detalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.