Les Escoles Esportives de Pasqua de l'OMET registren 50 participants més que l'any passat


  • Comparteix:

Joan Recasens i Xavier Cortés han volgut veure les activitats en l'últim dia de les activitats.

Joan Recasens i Xavier Cortés han volgut veure les activitats en l'últim dia de les activitats.

126 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys han participat aquest any a les Escoles Esportives de Pasqua que ha programat l'Ajuntament per aquestes vacances. L'entrada en funcionament del PAV III i l'èxit que tenen habitualment les jornades esportives han fet que aquest any s'hagi registrat un increment de 50 participants respecte l'any passat.

Les Escoles Esportives de Pasqua que organitza des de l'any passat l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET) han estat tot un èxit. Així ho demostra el fet que, en aquesta edició hi ha participat 50 nens més que el 2003.

Segons el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, això ha estat possible gràcies a la bona organització i l'èxit que tenen habitualment aquestes jornades, però també a l'entrada en funcionament del PAV III, que juntament amb els altres dos pavellons, ha permès disposar de més espais.

Joan Recasens

Cada any augmentem les places i per sort tenim bons espais per fer-ho. Aquesta és una mostra de les necessitats que genera una societat tan jove.


Durant aquestes vacances, els infants han pogut practicar diferents esports com futbol, bàsquet, jocs tàctics, piscina o activitats al medi natural, entre d'altres. Una de les propostes amb més acceptació és però la psicomotricitat. En aquest sentit, el regidor d'Esports. Xavier Cortés, ha anunciat que han decidit incorporar aquesta proposta a les activitats previstes per al curs escolar.

Xavier Cortés

La psicomotricitat és una activitat que té força èxit i que ja hem decidit que es farà durant tot el curs.


Cortés ha afegit també que aquestes Escoles Esportives de Pasqua s'autofinancien amb la quota que han de pagar els pares i que per tant no generen cap despesa extra a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.