Unes etiquetes intel·ligents permetran consultar l'horari del bus a temps real


  • Comparteix:

Els horaris del bus es podran consultar gràcies a una etiqueta / Foto: Fotobus.es

Els horaris del bus es podran consultar gràcies a una etiqueta / Foto: Fotobus.es

L'Ajuntament instal·larà etiquetes intel·ligents a totes les parades d'autobús per consultar els horaris de pas a temps real. Les etiquetes disposaran d'un codi QR i un de tecnologia NFC perquè els usuaris puguin obrir directament l'aplicació del transport urbà de Sant Cugat i consultar l'horari de pas de cada parada, tant teòric com a temps real. Es començaran a instal·lar a finals d'aquest mes.

Amb aquesta aplicació, l'usuari pot consultar els horaris de pas de cada parada tant teòrics com a temps real, a més de conèixer quines són les parades més properes i disposar de tota la informació de l'oferta de la xarxa d'autobusos de Sant Cugat.

Altres millores
L'Ajuntament també instal·larà una marquesina a la parada del carrer de Josep Irla / Montcorb (línies L2 i L11) i 15 bancs i papereres en diferents parades. A més, s’han col·locat dues voreres modulars a les parades de Quatre Cantons i del CAP Turó de Can Mates. El conjunt d'aquestes actuacions ha suposat una inversió municipal de gairebé 40.000 euros.

Per segon any consecutiu, les tarifes de preus del transport públic municipal han quedat congelades. Les tarifes, per tant, hauran estat les mateixes els anys 2013, 2014 i 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.