L'Institut de la Infància trenca tòpics sobre l'adolescència


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància ha trencat tòpics sobre l'adolescència amb un monogràfic que ha tingut lloc aquest dissabte a la Casa de Cultura. Les relacions entre pares i fills, l'autonomia dels joves i l'acceptació d'aquesta etapa vital són alguns dels temes que s'han tractat en una jornada on han participat 35 persones.

Per primera vegada, l'Institut de la Infància s'ha endinsat en l'adolescència amb un monogràfic sobre aquesta etapa vital. Pares, mares, mestres i psicòlegs han assistit a la jornada, que ha abordat qüestions com la por dels adults a acceptar l'adolescència dels fills, ha proporcionat eines per posar límits i ha mostrat la importància de saber donar respostes quan els joves les demanen. El psicòleg Mario Izcovich, que ha impartit la sessió, ha explicat que és important saber acompanyar els adolescents en una etapa de presa de decisions.

Mario Izcovich

Hem parlat del procés de l'adolescència. És una etapa de canvis i de presa de decisions en un món que no és fàcil. Cal saber acompanyar aquests adolescents.


Alguns dels participants han subratllat que jornades com aquesta són necessàries per aprendre a relacionar-se amb els adolescents i entendre'ls.

Participants

Sempre es tracta la infància i la primària, però amb els adolescents costa molt que algú t'expliqui com fer les coses. / És un tema molt interessant que vull ampliar i conèixer més.


La sessió ha inclòs parts més teòriques i altres de més participatives, en què els assistents han pogut compartir coneixements i experiències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.