Els Amics de la Unesco centren el febrer en el modernisme i la cultura


  • Comparteix:

El MNAC acull l'exposició 'Modernismes' que visitarà l'entitat el dia 11 de febrer / Foto: MNAC

El MNAC acull l'exposició 'Modernismes' que visitarà l'entitat el dia 11 de febrer / Foto: MNAC

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat proposen un febrer modernista i de cultura amb tres activitats organitzades a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i dues sortides culturals. La programació arrenca aquest dimecres amb una conferència sobre el modernisme a Sant Cugat a les set del vespre.

Les activitats organitzades pels Amics de la Unesco per aquest febrer són les següents:

- Aquest dimecres, a les set del vespre, a l'ANC: 'El Modernisme a Sant Cugat', a càrrec del director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins. Una conferència per donar a conèixer a través de l'art una època cabdal en la història de Catalunya.

- Aquest dissabte, a les onze del matí, a l'edifici del Celler. Sortida cultural amb visita guiada del Celler-Museu Vinícola Cooperatiu de Sant Cugat.

- Dimecres, 11 de febrer, sortida amb autocar a les onze del matí des de l'ANC al MNAC. Visita guiada de l'exposició 'Modernismes' al Museu Nacional d'Art de Catalunya i dinar a la sala Oval del Museu.

- Dimecres, 18 de febrer, a les set del vespre a l'ANC. Conferència 'La destrucció del modernisme', a càrrec del periodista, escriptor i cronista de Barcelona, Lluís Permanyer.

- Dimecres, 25 de febrer, a les set del vespre a l'ANC, sessió de cine: 'Mercedes Sosa, La voz de Latinoamérica', de Rodrigo H. Vila. Un documental biogràfic de la cantant de folk argentina Mercedes Sosa. El film es mostra en versió original subtitulada en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.