'Xocolata per tutti' comença avui el concurs per aconseguir una mona


  • Comparteix:

Cugat.cat i les pastisseries locals faran de nou de padrins dels santcugatencs

Cugat.cat i les pastisseries locals faran de nou de padrins dels santcugatencs

El programa de Cugat.cat 'Xocolata per tutti' arriba enguany al trentè aniversari i ho farà exercint un any més de padrí de la ciutat i lliurant 14 mones durant l'emissió del programa, dilluns de Pasqua a partir de les deu del matí. Presentat per Joan Vallvé, l'espai radiofònic entregarà mones entre els santcugatencs que hi participin i entre aquells que hagin trobat una imatge d'aquestes figures tradicionals entre les notícies de Cugat.cat a partir d'aquest dilluns.

Per aconseguir-les, els ciutadans han de participar en directe en aquest ja tradicional programa de Setmana Santa i superar les proves que els proposi Vallvé. Per participar-hi, caldrà trucar al 93.675.15.87, o acabat en 88, per superar els reptes que llenci el presentador durant el dilluns 6 d'abril.

Per Vallvé és una satisfacció que tant pastisseries com ciutadania confiïn en el programa.

Joan Vallvé

Per a mi és una satisfacció el fet que quan truques a les pastisseries que participen no posin cap problema i des d'un inici s'hi apunten i confien en nosaltres.


El programa també servirà per anunciar els guanyadors del concurs d'Internet. En aquest cas, els visitants de Cugat.cat han de buscar a partir d'aquest dilluns i durant tres setmanes la mona amagada diàriament entre les notícies de la web. Una vegada l'hagin trobada, han d'enviar un correu a mones@cugat.cat amb les seves dades i l'enllaç de la notícia corresponent. Els visitants poden enviar els missatges fins divendres 3 d'abril. Els guanyadors sortiran entre la llista de participants.

La pastisseria Sàbat i la fleca el Fornet d'en Rossend participen enguany amb dues mones cadascuna. També se sumen a la iniciativa el Petritxol, La Lyonesa, la pastisseria Masnou, Vallès Pa, Santagloria i Chocolat Factory. A Valldoreix, el Forn de l'estació, Pastisseria Bonaparte i el Racó del Pa també col·laboraran amb la proposta.

'Xocolata per tutti' és el concurs més veterà de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.