El Dia Internacional del Pilates se celebrarà per primera vegada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Dues persones practicant pilates / Foto: Nina Studio

Dues persones practicant pilates / Foto: Nina Studio

El centre Nina Studio prepara una classe de pilates a la plaça de Barcelona el dissabte 9 de maig per commemorar el Dia Internacional d'aquesta disciplina. És la primera ocasió que se celebra a la ciutat el Dia Mundial de Pilates, que tindrà lloc de deu del matí a dues del migdia i inclourà un esmorzar popular i un concert de cloenda a càrrec dels alumnes de NinaStudio.

Amb l'objectiu de pensar en un mateix i compartir el benestar corporal, el centre Nina Studio prepara una classe de pilates a l'aire lliure per a tots els públics el 9 de maig. La trobada s'emmarca en el Dia Internacional de Pilates, conegut com a 'Pilates Day', que té lloc el 6 de maig. És la primera vegada que Sant Cugat commemora aquesta jornada.

El centre Nina Studio, amb només una any de vida, combina la pràctica de pilates amb l'ús de la veu.

Les inscripcions tenen un cost de 10 euros i estan obertes a tot el públic, independentment de si s'ha practicat mai aquesta disciplina. Els participants es poden unir al 'Pilates Day' de Sant Cugat anant a la seu del centre, o bé al telèfon 93 674 70 45 o correu electrònic (pilatesday@ninastudio.es).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.