Enxampat i multat amb 6.200 euros un conductor per portar un detector de radars


  • Comparteix:

Imatge detall de la instal$lació / Foto: ACN - Mossos d'Esquadra

Imatge detall de la instal$lació / Foto: ACN - Mossos d'Esquadra

Un conductor ha estat multat amb 6.200 euros i la pèrdua de nou punts del carnet per tenir instal·lat un detector i un inhibidor làser de radars al seu vehicle. L'infractor va ser enxampat pels Mossos d'Esquadra a un control a la C16 a Sant Cugat.

Els fets van succeir dilluns passat quan els agents van aturar el turisme al control i van observar que el vehicle portava un sistema d'instal·lació fixa de detecció de radar i un altre sistema amb instal·lació fixa d'un inhibidor làser. Els dos aparells, que estaven a la part davantera del motor, en detectar un radar policial, emeten un senyal de làser per inhibir la lectura de la velocitat a la qual circula el vehicle. Això provoca que els radars i cinemòmetres donin error de lectura i no puguin detectar i fotografiar els vehicles infractors.

El conductor del turisme ha estat sancionat amb una multa de 200 euros i la retirada de tres punts en base a l'article 18.3 del Reglament General de Circulació, que prohibeix la instal·lació fixa d'un sistema de detecció de radars, i una multa de 6.000 euros i la pèrdua de sis punts prevista a l'article 65.5 de la Llei de Seguretat Viària per dur l'inhibidor làser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.