L'estació de Sant Cugat de FGC ofereix un servei automàtic per lliurar paquets


  • Comparteix:

Moment de l'estrena d'aquest dimarts / Foto: Correus

Moment de l'estrena d'aquest dimarts / Foto: Correus

L'estació de Sant Cugat de Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a la plaça de Lluís Millet, ofereix des d'aquest dimarts CityPaq, un sistema automàtic de lliurament de paqueteria de Correus. Quatres estacions més de FGC disposen d'aquest servei: Plaça Espanya, Plaça Catalunya, Provença i Sarrià, a Barcelona.

Els CityPaq permeten als usuaris la possibilitat de tenir accés als seus paquets durant totes les hores d'obertura de les estacions, tots els dies de la setmana. Les terminals disposen de fins a 80 compartiments de diferents mesures adaptables al volum dels paquets, ofereixen tots els requisits de seguretat i s'adaptats a l'ús de persones amb mobilitat reduïda.

Un dels avantatges d'aquest servei, segons la companyia, és que ofereix a l'usuari una major franja horària per recollir els seus enviaments, una major privacitat i un accés més fàcil. Els clients de Correus que escullin una terminal com a punt de lliurament rebran en el seu mòbil o per correu electrònic un missatge amb un codi de recollida, amb la indicació que ja té a la seva disposició el paquet, en el moment de fer les compres en línia. A partir d'aquell moment, el client té un termini de tres dies per recollir el paquet utilitzant aquest codi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.