La Generalitat adjudica una finca de Sant Cugat d'una herència intestada


  • Comparteix:

Imatge aèria de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge aèria de Sant Cugat / Foto: Google Maps

La conselleria d'Economia i Coneixement de la Generalitat ha adjudicat aquest divendres per subhasta a l'alça una finca de Sant Cugat procedent d'una herència intestada. L'immoble forma part d'un paquet de dotze lots, dels quals s'han adjudicat sis pisos de Barcelona i la finca de Sant Cugat.

Amb la venda dels set lots s'ha obtingut 1,1 milions d'euros, un 28% més del preu de sortida inicial. Els cinc lots que han quedat deserts podran sortir en una segona subhasta, amb una reducció del preu de fins a un 20%, o vendre's directament.

D'acord amb la legislació que regula les herències intestades, els diners obtinguts amb les vendes es destinaran a entitats d'assistència social o institucions culturals sense ànim de lucre. En els propers mesos, la Junta Distribuïdora d'Herències, òrgan col·legiat del qual formen part la Generalitat i les corporacions locals, té previst obrir una convocatòria pública perquè les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.