L'Ajuntament estudia ubicar un Casal de la Dona al futur Hotel de les Entitats


  • Comparteix:

El servei Dona Informació ha augmentat, enguany, la seva partida pressupostària i ha reforçat l'atenció en l'àmbit jurídic

El servei Dona Informació ha augmentat, enguany, la seva partida pressupostària i ha reforçat l'atenció en l'àmbit jurídic

L'Ajuntament té la voluntat d'encabir un Casal de la Dona en el futur Hotel de les Entitats que s'instal.larà a l'edifici de la Casa de Cultura, un cop es deslliurin els espais ocupats pels serveis municipals. Així, el consistori vol satisfer la demanda d'Atena Dones, que també reclamava una major dotació de recursos pel servei Dona Informació.

A la recent presentació de la campanya 'Prou Violència contra les Dones' d'Amnistia Internacional, el grup Atena va aprofitar per exigir, un cop més, la creació d'un Casal de la Dona i més recursos pel servei Dona Informació. Una demanda que ha estat escoltada pel consistori, ja que la regidora d'Igualtat ha comentat que aquest espai de reunió que sol.licita l'entitat podria ubicar-se al futur Hotel de les Entitats.

Marta Subirà ha remarcat que la reclamació d'Atena, també la tenen moltes entitats de la ciutat i que, per aquest motiu, són molts els esforços de l'administració per satisfer totes les peticions:

Marta Subirà

Per a l'Ajuntament ens resulta molt difícil trobar un espai, però la voluntat és que aquesta demanda trobi el seu espai al futur Hotel de les Entitats


Pel que fa als recursos de Dona Informació, Subirà ha constatat que la partida del servei municipal ha estat de les poques que s'han augmentat en el present exercici. Això és, segons Subirà, un factor a tenir en compte sobretot quan l'administració compta aquest any amb un pressupost de contenció:

Marta Subirà

La millora de Dona Informació s'ha donat sobretot en l'àmbit jurídic, a banda de comptar amb més recursos econòmics


El Servei Dona Informació es va inaugurar l'any 2000. El seu objectiu és facilitar informació i assessorament en temes com maltractament, separació, custòdia dels fills, drets laboral i igualtat d'oportunitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.