El Casal d'Avis de Valldoreix celebra els seus 20 anys


  • Comparteix:

L'alcalde ha entregat una rossassa a l'entitat

L'alcalde ha entregat una rossassa a l'entitat

El Casal d'Avis de Valldoreix ha celebrat els seus vint anys d'història amb diferents activitats esportives i amb la representació d'una obra de teatre. En nom de la ciutat, l'alcalde ha regalat una rossassa del monestir al Casal, i ha convidat la gent gran a fer moltes activitats en aquesta etapa de la seva vida.

El Casal d'Avis, que actualment compta amb prop de 300 socis, ha organitzat competicions esportives, un dinar de germanor i una missa solemne dins dels actes per commemorar el seu vintè aniversari. La presidenta de l'entitat, destaca la participació que ha aconseguit aquesta celebració.

Isabel Castells

L'acte central va ser dijous, i avui hem fet jocs diversos, i ara farem l'entrega de premis


Per la seva part, l'acalde ha felicitat l'entitat per la seva trajectòria i per contribuir a dinamitzar la ciutat pensant, específicament, en la gent gran del districte. Lluís Recoder ha tingut un record per totes les persones que, al llarg d'aquests 20 anys, han construït la història del Casal, i ha convidat els socis actuals a continuar amb la seva tasca:

Lluís Recoder

Continueu amb aquestes activitats, perquè és molt important que feu coses i aprofiteu aquest moment de la vida per fer tot allò que, fins ara, no havíeu pogut


Els actes centrals de la celebració, am la presència de la presidenta de l'EMD Montserrat Turu, es van fer dijous, amb una Missa i un dinar en què hi van participar més de 130 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.