Adjudiquen 9 dels 21 horts urbans del parc del Turó de Can Matas


  • Comparteix:

L'alcalde fa una crida a jubilats, escoles i entitats perquè s'animin a fer de pagès

L'alcalde fa una crida a jubilats, escoles i entitats perquè s'animin a fer de pagès

Nou personees de Sant Cugat disposen ja d'un dels 21 horts urbans del nou parc del Turó de Can Mates. Durant l'acte de lliurament de les claus, l'alcalde ha aprofitat per fer una crida als jubilats, entitats i escoles de la ciutat perquè s'animin i sol·licitin també un d'aquests nous espais.

Els 21 horts tenen entre 73 i 160 metres quadrats i estan situats dins el mateix parc, a tocar de la Masia de Can Rabella. De moment, però, només s'han presentat 13 sol·licituds, de les quals només 9 complien tots els requisits. Per aquest motiu, l'alcalde Lluís Recoder, ha aprofitat per reclamar més vocacions de pagès i animar totes les persones grans i entitats que puguin estar-hi interessades.

Lluís Recoder

Ens falten jubilats i jubilades, entitats o escoles que vulguin fer una mica pagès i que vulguin gaudir de les verdures conreades per ells.


De moment, els horts encara no tenen tanques, però els actuals adjudicataris ja han rebut les claus de la caseta on podran guardar les seves eines. L'alcalde també els ha obsequiat amb una planta d'api perquè puguin començar la feina. Els afortunats s'han mostrat molt satisfets amb la iniciativa i amb la possibilitat de tenir un espai per conrear la terra.

Propietaris d'horts urbans

Estic molt contenta, m'agrada molt. Jo ja en sé una mica perquè sempre havia ajudat els meus pares / La idea em sembla molt bé i ja veurem què passarà / Està molt bé, tindrem una distracció més


Per sol·licitar un d'aquests horts urbans és imprescindible estar jubilat o sol·licitar-ho en nom d'una escola o entitat de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.