L'Ajuntament cedeix un local a l'Agrupament Escolta Berenguer per a la nova seu


  • Comparteix:

Una imatge de l'agrupament / Foto: AE Berenguer el Gran

Una imatge de l'agrupament / Foto: AE Berenguer el Gran

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran de Sant Cugat disposarà d'un nou local, cedit per l'Ajuntament, en un edifici al Camí de la Creu. Després de la recol·locació de les entitats de La Unió per les obres que s'hi estan fent, l'agrupament es va haver de traslladar al setembre del soterrani de la Casa de Cultura a un local al Casal TorreBlanca. Amb aquest nou local, l'entitat escolta disposarà per primera vegada d'un espai totalment propi. Segons l'agrupament, les obres per adequar-lo estan en marxa i hauria d'estar disponible entre el 14 i el 18 de març.

El nou local es dividirà en sis espais, un per a cadascuna de les branques, els grups d'edat en què es divideixen els escoltes, i una per als caps. A més, el nou espai també permetrà a l'agrupament quedar-s'hi a dormir i cedir-lo a altres agrupaments que vulguin fer sortides a Sant Cugat. L'entitat esperava des del setembre que el projecte es fes realitat, ja que les sales del Casal TorreBlanca que ocupaven provisionalment només podien utilitzar-les en horaris de cau i les activitats que hi podien fer quedaven molt limitades.

El responsable pedagògic de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran de Sant Cugat, Guillem Martí, celebra que finalment s'hagi acabat l'espera i atribueix la demora a la descoordinació.

Guillem Martí

Hem estat apretant molt de temps. Ens van dir que seria al gener, però finalment es va haver de revisar fins al març perquè Promusa i l'Ajuntament no s'havien entès. Ara sembla que tot anirà bé.


Martí assegura que el nou local els obre moltes possibilitats a partir d'ara, especialment el dret d'albergueria.

Guillem Martí

Mai no havíem pogut dormir al cau, a nivell pedagògic ens va molt bé. Podem convidar altres caus, com nosaltres anem a altres pobles. Així podrem veure caus diferents aquí fent sortides.


Actualment, un centenar de nens i 17 caps formen part de l'agrupament, que es va fundar el 1953.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.