El Servei Local de Català fa una crida a participar al Voluntariat per la Llengua


  • Comparteix:

Logotip de la iniciativa

Logotip de la iniciativa

El Servei Local de Català fa una crida als interessats a formar part del Voluntariat per la Llengua, el programa que fomenta l'ús social del català entre nous parlants. La iniciativa, que consisteix a reunir un catalanoparlant i una persona que parli una altra llengua perquè conversin en català, busca tant voluntaris com aprenents. Les parelles lingüístiques queden una hora a la setmana, durant 10 setmanes, on i quan volen. Les parelles es formaran el 6 d'abril a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

Tot i que encara no hi ha dades oficials, la tècnica del Servei Local de Català, Lídia Ponsatí, assegura que preveuen que es necessitaran molts voluntaris ja que hi ha diverses sol·licituds per fer parelles lingüístiques.

Lidia Ponsatí

No tenim un nombre absolut, però sí que necessitem un gran nombre de voluntaris perquè ha crescut el nombre d'aprenents. Hi ha diversos cursos que ja tenen sol·licitud d'aprenents.


A l'acte de constitució de parelles, es presentarà el micromuntatge 'L'amor llibre. Contes d'amor i amor pels contes' basat en textos de David Vila i Ros, amb la participació de Josep Maria Roviralta, Berta Gusi i l'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.