Les entitats protagonitzen la diada de Sant Jordi a l'IES Arnau Cadell


  • Comparteix:

L'IES Arnau Cadell ha celebrat la diada de Sant Jordi amb una jornada especial. Els alumnes han gaudit d'una mostra d'entitats amb diferents tallers com la tirolina, els malabars, un correfoc, dansa del ventre i un taller de percussió. La jornada s'ha organitzat a través del Pla Educatiu d'Entorn.

A més de les tradicionals parades de roses, llibres i pastissos a càrrec de l'alumnat de primer de Batxillerat, l'IES Arnau Cadell ha gaudit d'una jornada matinal plena d'activitats organitzades per diferents entitats com els Diables, l'Esbart, l'Ateneu, el Club Muntanyenc i associacions esportives.

La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha valorat molt positivament la jornada organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn.

Àngels Solé

Les entitas que hi col·laboren han fet un esforç molt important. Hem intentat que la jornada a l'Arnau Cadell fos molt especial.


Des de dos quarts d'una del migdia, els alumnes han participat als tallers que s'oferien a l'institut. Les activitats de més èxit han estat la tirolina, el rocòdrom, els tallers de dansa, els malabars i correfoc.

Escoltem les opinions d'alguns dels alumnes de l'IES Arnau Cadell.

Alumnes IES Arnau Cadell

Tots aquests tallers estan molt bé / Està bé això de fer activitats i no fer classe / L'escalada, la tirolina i els malabars són tallers molt divertits.


Els pares i mares també han estat convidats a participar a la festa de Sant Jordi des de dos quarts de dues del migdia. La diada també ha inclòs el lliurament de premis dels concursos de literatura, dibuix, cartells i matemàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.