L'Espai Jove ofereix aquest juliol, per primera vegada, tallers quinzenals


  • Comparteix:

Dilluns es poden formalitzar les inscripcions fins el proper 2 de juliol.

Dilluns es poden formalitzar les inscripcions fins el proper 2 de juliol.

L'Espai Jove amplia aquest mes de juliol la seva oferta i ofereix per primera vegada tallers quinzenals. D'altra banda, l'Ajuntament ha anunciat que aquest any acaba el conveni amb la fundació Pere Tarrés i que la voluntat és que, de cara al futur, els tallers es gestionin, conjuntament, amb les entitats de la ciutat.

A partir de dilluns es poden formalitzar les inscripcions per alguna de les activitats que ofereix l'Espai Jove durant els mesos d'estiu. Com a novetat, enguany, s'ha decidit oferir tallers també només durant 15 dies i no pas mensuals, com la resta de l'any.

La voluntat és donar resposta als joves que, o bé han acabat el curs escolar o bé treballen en horari intensiu, i per tant, tenen més temps lliure.

L'oferta de cursos quinzenals s'ha elaborat en base als tallers que més demanda han registrat durant el curs. Entre els més sol·licitats; els de música i dansa com ara capoeira, percussió o dansa del ventre.

El tinent d'alcalde de Joventut ha explicat que aquest any acaba el conveni amb la fundació Pere Tarrés, entitat fins ara gestora dels tallers. Toni Ramon ha anunciat que la voluntat és que, de cara a propers anys, siguin les entitats de la ciutat les que gestionin, colze a colze amb l'Ajuntament, els tallers de l'Espai Jove:

Toni Ramon

Estem buscant el model degestió que ens permeti implicar les entitats tal i com ha passat en la Nit més Jove d'aquest trimestre.


L'objectiu és aconseguir el mateix nivell d'implicació i col·laboració amb les entitats que el aconseguit en la passada 'Nit més Jove'.
D'altra banda, Toni Ramon també ha explicat que s'està en converses amb les entitats juvenils de la ciutat per tal d'organitzar, conjuntament, un cicle de concerts a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.