Talls de trànsit i afectacions aquest dissabte pel Correfoc de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

El mapa del recorregut del Correfoc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El mapa del recorregut del Correfoc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Correfoc de la Festa de Tardor provocarà aquest dissabte talls de trànsit al centre. El recorregut s'iniciarà i acabarà a la plaça d'Octavià i l'Ajuntament ha emès una sèrie de recomanacions de seguretat per als espectadors, comerciants i veïns. L'acte començarà a les vuit del vespre.

El consistori recomana enretirar tendals i para-sols, tapar els vidres i abaixar les persianes. Els veïns i comerciants que formin part del recorregut poden anar a buscar cartrons a la Casa de Cultura. També demana no deixar aparcats vehicles al recorregut, no llençar aigua sobre els Diables i que les persones amb problemes d'oïda o de sensibilitat auditiva prenguin precaucions.

Recorregut
La cercavila començarà a la plaça d'Octavià i seguirà pels carrers de Plana de l'Hospital, Sant Esteve i Sabadell fins arribar a la plaça de Sant Pere. Diables i Trabucaires continuaran amb l'espectacle pel carrer Major fins arribar a la plaça de l'Om i la plaça Augusta, continuaran pels Jardins del Monestir i el carrer de la Torre per arribar finalment a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.