Mode de Preview Global amb data de : on

Les inscripcions per al Pessebre Vivent de Sant Cugat, a partir del 12 de novembre


  • Comparteix:

Un moment de la representació del Pessebre Vivent de Sant Cugat

Un moment de la representació del Pessebre Vivent de Sant Cugat

La 41a edició del Pessebre Vivent de Sant Cugat obre les inscripcions dissabte de la setmana que ve a dos quarts de dotze del migdia als locals parroquials del Monestir. L'organització de la representació, que celebra el 40è aniversari, espera reunir un centenar de nens i nenes d'entre quatre i 11 anys per a l'obra, que tindrà lloc la tarda del 24 de desembre als Jardins del Monestir.

La membre de l'organització del Pessebre Vivent de Sant Cugat Gisela Segura ha explicat a Cugat.cat alguns dels actes de celebració dels 40 anys de la representació.

Gisela Segura

Estem intentant contactar la gent que va fundar el Pessebre en el seu moment i també estem recopilant documents que han format part del Pessebre per exposar-los al poble i que la gent pugui participar d'aquests 40 anys.


Els assajos tindran lloc el 19 i 26 de novembre i el 10 i 17 de desembre, entre dos quarts de dotze i la una del migdia, als locals parroquials del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.