La XCCP oferirà un curs sobre l'edat d'or del cinema clàssic de Hollywood


  • Comparteix:

Humphrey Bogart i Ingrid Bergman a 'Casablanca', una de les pel·lícules clàssiques de l'època

Humphrey Bogart i Ingrid Bergman a 'Casablanca', una de les pel·lícules clàssiques de l'època

La Casa de Cultura acollirà a partir del 6 de febrer un curs sobre l'edat d'or del Hollywood clàssic. El curs està organitzat pel col·lectiu Hotel Elèctric, dedicat a la promoció i divulgació de la cultura cinematogràfica, i forma part de la programació de tallers i cursos de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Les inscripcions s'obren dimarts que ve i el preu és de 48 euros.

El taller recull el funcionament del cinema nord-americà dels anys 30 als 50 del segle XX, en set sessions d'una hora i mitja a càrrec de la professora Judith Vives. La també membre fundadora d'Hotel Elèctric explica que el curs va dirigit, sobretot, a persones que els agradi el cinema.

Judith Vives

És un curs pensat per gent que li agradi el cinema, però que al mateix temps vulgui aprendre com funcionava el sistema d'estudis en aquella època, com es creaven les estrelles, quines són les característiques concretes dels gèneres, quins són els directors clau, les pel·lícules més influents. Per una banda és divulgatiu i divertit i per l'altra també és per aprendre i aprofundir en algunes coses.


Els organitzadors apunten que per fer el curs no s'ha de tenir cap coneixement previ sobre cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.