Els santcugatencs disposen d'un nou policlínic a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El nou centre té servei d'urgències, radiologia i diferents especialitats

El nou centre té servei d'urgències, radiologia i diferents especialitats

L'oferta sanitària de Sant Cugat s'ha incrementat amb la posada en funcionament d'un nou centre mèdic a la Rambla del Celler. Es tracta del Policlínic Sant Cugat, que ofereix diferents serveis que van des de les urgències fins a la radiologia o diverses especialitats.

El nou Policlínic Sant Cugat va començar a funcionar a mitjans del mes d'abril a partir de la iniciativa d'un grup de metges, la gran majoria del municipi, que van decidir associar-se i crear aquest nou servei, que compta amb urgències, laboratori d'extracció de sang, radiologia o diverses especialitats.

Tot i que només fa dos mesos de la seva posada en marxa, aquest centre mèdic ha pogut fer la seva inauguració oficial amb un balanç molt positiu pel que fa al nombre de visites, amb més de 100 pacients al dia. Així ho ha explicat el seu director mèdic, Xavier Tarragó, que s'ha mostrat molt satisfet de la resposta que estan tenint els santcugatencs, sobretot en una ciutat on ja hi ha una bona oferta sanitària pública i privada.

Xavier Tarragó

El balanç per nosaltres és esplèndid. Sabíem que era atrevit muntar això amb l'oferta que hi ha però els paciens no ens fallat.


També l'alcalde ha mostrat la seva satisfacció per la inauguració d'aquest Policlínic, ja que tot i afirmar que la ciutat té un bon servei de sanitat pública que va creixent a mida que creix la ciutat. també és necessari, ha dit, complementar-ho amb el sector privat.

Lluís Recoder

Tenim una bona sanitat pública que va creixent però és important complementar-ho amb una bona oferta privada.


El Policlínic Sant Cugat també està associat a diferent mútues i cobreix accidents escolars i laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.