Mira-sol clou la seva Festa Major amb un gran èxit de públic


  • Comparteix:

La 'nit més jove' ha estat un dels actes més seguits de la festa major

La 'nit més jove' ha estat un dels actes més seguits de la festa major

Una cantada d'havaneres ha tancat la Festa Major de Mira-sol d'enguany. Els plats forts de la festa han estat la 'Nit Més Jove', que per primer cop es feia al districte, o algunes activitats ja tradicionals com la bicicletada popular, la cercavila infantil, els jocs per els més menuts, que han tingut molta acceptació.

La batucada brasilera de la 'Nit Més Jove' ha estat una de les sorpreses de la festa, arribant a aplegar gairebé 400 persones. Per una altra banda, la Festa Major de Mira-Sol tenia programada pel matí de diumenge una bicicletada popular, que ha comptat amb una bona assistència de públic.

La cursa ha finalitzat amb el lliurament de premis i amb el sorteig d'una bicicleta de muntanya entre tots els participants. Ho explica Sole Varela, de la comissió de festes.

Sole Varela

La bicicletada ha tingut molt bona acollida. I el sorteig se l'ha emportat uns veïns alemanys de la zona de l'arxiu. Uns nouvinguts, per dir-ho així, la qual cosa ens ha fet molta il·lusió.


Altres activitats han estat la botifarrada o la festa de l'escuma, però el més característic ha estat la presència de noves cares als actes. L'organització ha constatat que gran part dels participants eren persones de les noves urbanitzacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.