Desarticulats dos grups que cultivaven marihuana a Sant Cugat i exportaven droga amb llibres infantils


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil ha desarticulat dos grups criminals dedicats a l'exportació d'amfetamina al Brasil amagada en llibres infantils i al cultiu de marihuana per distribuir a Sant Cugat, entre d'altres localitats. Hi ha un total de cinc persones detingudes i dues més d'investigades. En l'operació, anomenada 'joguina billar', s'han registrat dos domicilis a Valldoreix i la Floresta, on es van trobar plantacions de marihuana.

La investigació va començar al 2016 quan a l'aeroport del Prat es van detectar llibres amb destí al Brasil que amagaven 14 quilos d'amfetamina i haixix. A partir d'aquí, la Guardia Civil va estirar del fil i va identificar dos grups criminals.

En la investigació, es van registrar tres domicilis, dos a Sant Cugat i un a Sant Celoni, on es van trobar plantacions de marihuana. Entre els tres punts, hi havia 1.331 plantes de marihuana. Les instal·lacions tenien un sofisticat sistema de climatització i de creixement de les plantes per afavorir-ne la producció.

A més de la droga decomissada, es van intervenir bitllets de 50 euros falsos i dues armes blanques prohibides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.