Els Gausacs estrenen el 2 de 8 amb folre a la diada d'aniversari dels Moixiganguers d'Igualada


  • Comparteix:

El 2 de 8 amb folre / Foto: Gausacs

El 2 de 8 amb folre / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han fet el primer 2 de 8 amb folre de la temporada aquest diumenge a la diada d'aniversari dels Moixiganguers d'Igualada. Els camises verdes han acompanyat la torre de 8 amb el quart 4 de 8 de l'any i un 9 de 7, que han portat a plaça per tercera vegada a la seva història i per primera aquesta temporada, ja que requereix mobilitzar molta gent. Els amfitrions i els Castellers de Terrassa han completat la jornada de castells, que ha servit per celebrar els 22 anys de la colla de l'Anoia.

Els Gausacs destaquen el fet de descarregar un 2 de 8 amb folre a aquestes alçades de temporada i, tal com ha explicat un dels caps de colla, Biel Samsó, a Cugat.cat, s'ha fet gràcies a la implicació de la colla als assajos i a l'actuació d'aquest diumenge. Samsó ha explicat que no s'han decidit a fer-lo fins l'últim moment, però s'ha portat a plaça per petició de la colla, que se n'ha sortit amb aquesta construcció.

Biel Samsó

Cal destacar la solidesa de la soca i el folre i el conjunt global del castell. S'ha descarregat perquè hi havia molta feina al darrere. Ha anat amb més dificultat de la que preveiem però ha anat amb una seguretat i una fredor que ens han permès descarregar-lo.


Els Moixiganguers han descarregat també un 2 de 8 amb folre, un 4 de 8 i el 9 de 7; mentre que els terrassencs han completat el 5 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.