El Club Muntanyenc entrega els premis de la 59a Marxa Infantil


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha reconegut aquest dissabte l'esforç fet a la 59a Marxa Infantil amb l'entrega dels premis als guanyadors. La parella vencedora ha estat la formada per Aleix Sobregrau i Víctor Pérez. La segona posició ha estat per a Pol Panisello i Artur Porta, mentre que la tercera ha estat per a Gala García i Queralt Gabarro. També s'han repartit altres premis, com els guardons als guanyadors del concurs de dibuixos per a la samarreta de la Marxa i a l'Avenç per ser l'escola d'educació primària amb més participants. L'Agora s'ha endut el premi a l'escola amb menys penalització dels deu primers classificats i el Ferran i Clua, el premi especial per a la classe d'una escola amb més participants.

Un dels membres de la parella guanyadora de la Marxa, Víctor Pérez, i els subcampions Pol Panisello i Artur Porta han explicat a Cugat.cat com s'han sentit després de rebre aquest premi.

Víctor Pérez / Pol Panisello / Artur Porta

Estic molt content d'haver rebut aquest premi i li dedico al meu company, que no ha pogut venir. / Ens sentim molt bé perquè mai havíem guanyat una copa i estàvem molt cansats.


El Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la Marxa, ha remarcat abans de començar l'entrega de premis que la seva voluntat és 'fer créixer cada any el nombre d'inscrits' ja que es tracta de la cita infantil 'més important de la ciutat'. Un dels organitzadors, Antoni Bozo, ha destacat la importància de la Marxa per als nens santcugatencs.

Antoni Bozo

Per molts és un gran esforç. Et pregunten quant de temps falta i si hi ha pujades. Aquestes copes són un reconeixement a aquest esforç que han fet.


Finalment, el Club Muntanyenc ha fet entrega dels 2.500 euros recaptats gràcies a l'euro solidari de les inscripcions i l'aportació de l'Obra Social de la Caixa a l'Associcació Aprenem. Aquesta entitat treballa per afavorir la integració dels infants amb trastorn de l'espectre autista a les activitats extraescolars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.