Els Premis Albert Jovell reconeixen 18 projectes i persones relacionades amb la salut


  • Comparteix:

La foto de família de l'entrega de premis / Foto: UIC

La foto de família de l'entrega de premis / Foto: UIC

Els Premis Albert Jovell han guardonat 18 projectes i professionals per la seva feina en l'àmbit de la salut en la tercera edició. La iniciativa, impulsada en part per l'Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), té l'objectiu de reconèixer públicament els projectes que més han destacat per millorar els resultats en salut dels pacients. En total, s'han rebut 320 projectes, un 20% més que en l'edició anterior dels premis.

El premiats s'han repartit en set categories i han distingit campanyes de sensibilització com 'Cuentos para entender mi mundo', de l'associació espanyola d'ajuda a nens amb trasplantament multivisceral i afectats de fallada intestinal i nutrició parenteral (NUPA), però també projectes mèdics, programes d'intervenció i treballs periodístics.

Els premis també han reconegut amb el premi honorífic la cap de servei de Pediatria Infecciosa i Medicina Tropical de l'hospital de La Paz de Madrid i presidenta de l'Associació Espanyola de Pediatria, la doctora María José Mellado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.