La família de l'implicat a la baralla de l'estació de la Floresta denuncia tracte 'desproporcionat' dels agents


  • Comparteix:

Els fets van passar a l'estació de FGC de la Floresta

Els fets van passar a l'estació de FGC de la Floresta

La família del menor involucrat en la picabaralla de dijous passat a l'estació de FGC de la Floresta assegura que el noi no va agredir ningú i ha presentat una denúncia pel tracte 'desproporcionat' rebut pels agents de seguretat privada. Segons la família, el noi 'va rebre una pallissa' per intentar marxar de l'estació en no dur el bitllet corresponent. Els Mossos d'Esquadra han explicat que s'han obert diligències al jutjat i a la fiscalia de menors i que s'han pogut identificar tots els agents de seguretat privada.

Segons la denúncia interposada, el menor va intentar marxar de l'estació en ser cridat pels agents de seguretat i adonar-se que no portava el títol correcte. És llavors quan els agents el van interceptar. Durant el forcejament, diu, va rebre cops i puntades de peu, va ser llençat a terra i, finalment, va ser emmanillat.

És en aquest punt quan veïns de la Floresta van intervenir i van ajudar el menor a marxar de l'estació, amb les manilles posades. De camí a casa, el noi es va trobar la mare, que va demanar la presència dels Mossos per treure les manilles al fill i denunciar els fets.

En una entrevista a Cugat.cat, la mare ha reprovat l'actitud dels agents de seguretat que, en superioritat numèrica, van tractar el noi d'una manera 'desproporcionada' i recorda que es tracta d'un menor d'edat. L'informe mèdic del CAP Valldoreix apunta que el menor tenia esgarrapades i marques als canells.

La família assegura que pot aportar testimonis, proves gràfiques i vídeos que corroboren la versió del menor.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació sobre els fets de l'estació, on hi ha càmeres de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.