L'Ajuntament habilitarà aquest setembre una taula d'autoservei a l'Oficina d'Atenció Ciutadana


  • Comparteix:

Un gestor de l'OAC assessorarà i ajudarà els usuaris que vulguin utilitzar el servei / Foto: Ajuntament

Un gestor de l'OAC assessorarà i ajudarà els usuaris que vulguin utilitzar el servei / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament habilitarà aquest setembre una taula d'autoservei a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). La mesura va del bracet amb la digitalització de l'administració local i pretén ser un punt d'aprenentatge i suport per aquelles persones que desconeixen com es fan els tràmits a través d'internet. La tinenta d'alcalde d'Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, ha explicat que a dia d'avui els tràmits més freqüents ja es poden fer en línia i que l'objectiu és que a finals d'any es puguin fer el 99% de les gestions per via telemàtica.

Els ciutadans tindran el suport d'un gestor de l'OAC que els assessorarà i els ajudarà a fer els tràmits. Barbany ha explicat que l'objectiu és democratitzar l'accés a l'e-administració.

Joana Barbany

La idea és no crear cap barrera a la gent que no hi pot accedir perquè no té els coneixements o perquè no té un equipament informàtic. L'objectiu és ensenyar d'una forma didàctica com funciona.


L'Ajuntament va començar el procés de digitalització de més de 660.000 arxius de l'administració per eliminar la documentació en paper l'any passat amb la voluntat d'agilitzar i simplificar els passos que la ciutadania ha de seguir per fer un tràmit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.