Proximitat, entreteniment i música, eixos de la nova temporada de ràdio de Cugat.cat


  • Comparteix:

Tot a punt per un nou curs del 91.5 FM

Tot a punt per un nou curs del 91.5 FM

Cugat.cat engega aquest dimarts la nova temporada de ràdio al 91.5 FM i manté l'aposta per oferir continguts i informació de proximitat, programes d'entreteniment i un ventall ampli d'oferta musical. La graella manté programes clàssics com el magazín 'Sant Cugat a fons', el 'Roda d'amics' i 'L'esport en marxa' i n'incorpora de nous, com 'Lletres i música' i 'The music of the world' i el retorn de 'Kingston Road'. Cugat.cat manté la col·laboració amb La Xarxa, que oferirà espais d'informació i programes com 'A les portes de Troia' o 'L'hora del conte'.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha definit així la nova graella de continguts.

Mònica Lablanca

La programació de Cugat.cat pretén ser el mirall del què és la ciutat de Sant Cugat. Vol ser testimoni del que passa aquí i aportar informació. Construir també el teixit associatiu tan viu que té la ciutat.


Informació
La ràdio segueix sent clau per detallar què passa i què afecta a Sant Cugat. A banda dels butlletins horaris, de sis del matí a nou del matí, el 'Primera plana' explicarà tota l'actualitat en profunditat, amb explicacions detallades dels temes de ciutat i les veus dels protagonistes.

A partir de les nou del matí el 'Sant Cugat a fons' repeteix fórmula d'informació més entreteniment en un magazín que sonarà fins les dotze del migdia. El programa arrenca amb la tertúlia d''El Gall del Monestir', amb veus com Víctor Alexandre, Maria Sansa, Pasqual d'Ossó, Lluís Ribas i la tertúlia de polítics.

A les dues del migdia la informació més destacada de la jornada arriba a l''Informatiu Migdia', un espai que es completa amb la informació d'arreu del país que ofereix 'Notícies en xarxa'. Aquest últim és un format que també sonarà de set a vuit de la tarda.

Les tardes de Cugat.cat seran compartides amb La Xarxa amb el programa 'La Tarda', el magazín que repassa l'actualitat de tot el país en clau local.

Esports
La informació sobre clubs i esportistes santcugatencs es manté com una de les pedres angulars de la temporada radiofònica. L''Esport en Marxa', amb Joan Garcia, repassarà cada diumenge, a les vuit del vespre, els resultats del cap de setmana amb els protagonistes dels partits i amb noves seccions.

El dia a dia de l'esport de Sant Cugat també tindrà espai en els informatius i els butlletins horaris de Cugat.cat.

Entreteniment
El 'Nitrad', els dilluns a les vuit del vespre; el 'Molta Comèdia', els dijous a les dotze migdia; i l'humor d''Anem tard', cada dimecres a les onze de la nit, es mantenen a la graella. Enguany, a més, s'hi suma l'espai 'Lletres i música'.

Música
L'oferta musical és una de les apostes de Cugat.cat. A més del programes de la temporada passada, la nova graella recull dues novetats: 'Kingston Road', que torna a la ràdio municipal després d'un any de descans amb música reggae. S'estrena també 'The music of the world', els divendres a la mitjanit.

Albert Domènech i el seu 'Club dels bolats', 'Guatequemania' i 'El club tortuga' són altres de les apostes musicals que no faltaran a la sintonia del 91.5 FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.