Retencions a la C16 a Sant Cugat pels macrocontrols antiterroristes a les carreteres catalanes


  • Comparteix:

Un dels controls que es duen a terme pels Mossos d'Esquadra aquest dimecres al matí / Foto: ACN

Un dels controls que es duen a terme pels Mossos d'Esquadra aquest dimecres al matí / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra tornen a dur a terme aquest dimecres al matí cinc macrocontrols antiterroristes, que causen cues d'entre mig quilòmetre i quatre quilòmetres des de primera hora del matí. Una de les vies afectades és la C16, on s'acumulen quatre quilòmetres de cua a Sant Cugat en sentit Barcelona. Els altres controls estan situats l'AP7, a Martorell en sentit Girona i a la Roca del Vallès en sentit Tarragona. També n'hi ha a la C32 a Sitges en sentit Barcelona i a la C-33, a la Llagosta en sentit Barcelona.

Aquest dimarts al vespre, la presència d'una furgoneta sospitosa amb dos individus a dins aparcada a la cruïlla dels carrers Provença amb Sardenya va fer activar un dispositiu policial que va comportar talls de carrers, el desallotjament del temple i de comerços adjacents i el confinament de veïns al voltant de la Sagrada Família. Els artificiers del grup Tedax van fer les comprovacions oportunes a l'entorn de la furgoneta i van confirmar que es tractava d'una falsa alarma.

Els Mossos d'Esquadra van demanar disculpes per les molèsties que ocasionen els controls i indiquen que són controls que es fan dins del dispositiu antiterrorista activat des dels atemptats a la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo', el novembre del 2011. Són controls que de vegades s'intensifiquen i de vegades són més lleus, per la qual cosa la policia demana paciència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.