La Setmana de la Gent Gran de Sant Cugat comença amb el Taller Intergeneracional 'La bufanda de la iaia'


  • Comparteix:

Logo de la iniciativa de 'La bufanda de la iaia'. / Foto: Amics de la Gent Gran

Logo de la iniciativa de 'La bufanda de la iaia'. / Foto: Amics de la Gent Gran

La Setmana de la Gent Gran de Sant Cugat comença aquest dilluns, a les cinc de la tarda, amb el Taller Intergeneracional: 'La bufanda de la iaia'. L'activitat acollirà joves i gent gran a la plaça d'Octavià a partir de les cinc de la tarda. La iniciativa d'Amics de la Gent Gran i el Mundo al Revés té com a objectiu animar la ciutadania solidària a teixir el major nombre de bufandes. Amb aquestes es pretén aconseguir recursos per desenvolupar els seus programes socials i vetllar per la gent gran.

L'organització proposa quatre maneres de participar a la proposta: amb les bufandes, participant en trobades i activitats de l'entitat, organitzant tallers solidaris i donant suport en diferents tasques organitzatives.

La Setmana de la Gent Gran s'allargarà fins al 29 de setembre amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, aquest diumenge, i tindrà diferents activitats: el Concert de Corals de Gent Gran el dimecres, una tarda doble de teatre el dijous a la Casa de Cultura i unes Olimpíades de la Gent Gran el divendres al matí a la Llar d'Avis, acompanyades d'un xou a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.