Els Mossos d'Esquadra impedeixen que tres homes robin en una casa de Mira-sol


  • Comparteix:

Els lladres van actuar a Mira-sol / Foto: ACN

Els lladres van actuar a Mira-sol / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat van detenir dimecres de la setmana passada tres homes de 22, 24 i 26 anys, tots ells veïns de la ciutat, per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La policia catalana va rebre l'avís que s'havia activat una alarma en un domicili de Mira-sol. La informació facilitada per la central d'alarmes descrivia tres homes que estaven intentant accedir al jardí d'una casa de la zona i va facilitar una descripció dels intrusos.

Amb la descripció facilitada, els agents dels Mossos van localitzar, prop del domicili violentat, els presumptes autors. Un cop identificats, un dels joves va explicar a la policia que haurien accedit al domicili buscant bicicletes per emportar-se-les.

La detenció forma part de l'operatiu policial preventiu per evitar els robatoris interior de domicili, i que duen a terme coordinadament els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

Els arrestats van passar a disposició judicial el 12 d'octubre, quedant en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.