La Festa de Tardor continua avui amb la Fira d'Entitats i la lectura del manifest


  • Comparteix:

La Fira d'entitats serà un dels plats forts de la jornada

La Fira d'entitats serà un dels plats forts de la jornada

La 42a edició de la Festa de Tardor continua aquest diumenge amb propostes destacades com la Fira d'Entitats, la cursa d’orientació, la Festa del Centenari!, la lectura del manifest i la Presentació de la 17a temporada de 'Pedra i sang'. La Festa de Tardor porta enguany el lema 'No perdis el tren!' per commemorar el centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat. La majoria d'activitats tenen lloc entre la plaça d'Octavià i la plaça del Rei, que acollirà les propostes de dansa i música previstes inicialment per a la plaça de l'Om.

La Fira d'Entitats serà el plat fort de la jornada, amb una vuitantena de participants que s'instal·laran a la plaça d'Octavià entre les deu del matí i les dues del migdia. Paral·lelament, a la mateixa plaça, s'organitza una festa amb activitats familiars dins els actes per commemorar l'arribada del tren a la ciutat. La lectura del manifest es farà dues vegades: a dos quarts de dotze i a la una.

El membre de la comissió Joan Cortadellas defensa el valor de fer un manifest enlloc d'un pregó.

Joan Cortadellas

Té més sentit democràtic un manifest que un pregó, perquè és consensuat entre totes les organitzacions que formen part de l'assemblea. Té més valor.


Senglar Orientació organitza una cursa d'orientació pels Jardins del Monestir, a partir de les deu del matí, mentre que els Amics de Pedra i Sang faran un assaig obert a les onze del matí a la Casa de Cultura i dues hores més tard presentaran la nova temporada a la plaça d'Octavià.

El concert especial de La Lira 'La maquinista', a les sis de la tarda a la plaça de l'Om, tancarà aquesta edició de la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.