La novena escola comença el curs amb normalitat, tot i els problemes als accessos


  • Comparteix:

El CEIP del Turó de Can Matas ha començat el curs amb tres dies de retard

El CEIP del Turó de Can Matas ha començat el curs amb tres dies de retard

La novena escola del Turó de Can Matas ha començat aquest dilluns, amb tres dies de retard, el nou curs escolar. Els 50 nens i nenes del centre han pogut assistir a classe amb normalitat, tot i que els accessos a l'escola des de la rotonda de la carretera de Vallvidrera encara no estan enllestits.

La novena escola pública del municipi ha entrat en funcionament, després que l'inici del curs s'ajornés dimecres passat a causa de l'endarreriment de les obres. D'aquesta manera, els 50 alumnes de P3 i P4 que enguany comencen el nou curs en aquest edifici han pogut trepitjar per primera vegada les aules, tot i que encara queden pendents algunes obres d'adequació del centre.

Els únics problemes han vingut donats pels accessos. Segons ha fet públic l'associació de mares i pares, el camí d'entrada a l'escola no estava acabat de pavimentar, i l'accés alternatiu previst no estava obert quan han començat a arribar els primers alumnes. Ho explica la secretària de l'AMPA, Meritxell Tovar.

Meritxell Tovar

L'escola està bé, però el problema són els accessos. Faltava una part per asfaltar i el camí de terra alternatiu no estava obert a primera hora del matí.


La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la Junta de Compensació del Turó de Can Matas, responsable de les obres de la rotonda de la carretera de Vallvidrera, es va comprometre a tenir enllestit l'accés aquest dilluns, però aquest termini s'ha incomplert. Conesa afegeix que, de moment, l'accés provisional es fa per una via no asfaltada, i que al llarg d'aquesta setmana s'espera poder obrir l'accés principal.

Mercè Conesa

Ara s'accedeix per un tram no asfaltat de forma provisional. Esperem que al llarg d'aquesta setmana s'obri l'accés principal.


Des de la direcció de l'escola han assegurat que el curs ha començat amb tota normalitat per part de professors i alumnes, i han assegurat que l'edifici presenta ara una imatge totalment diferent a la del passat dimecres. En aquest sentit, i tot i que encara continuaran les obres per arranjar el pati i acabar l'edifici, des del centre han assegurat que la zona que han de fer servir els alumnes està en perfectes condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.