Ses Majestats fan gala de la seva ubiquïtat i reparteixen somriures als districtes


  • Comparteix:

Els Reis Mags també han arribat en helicòpter

Els Reis Mags també han arribat en helicòpter

Milers de mirasolencs, florestans i planencs han viscut amb emoció una nova trobada amb els Reis Mags d'Orient. L'helicòpter, el tren i els cavalls han permès als Reis arribar puntuals a la cita, que ha tingut una de les més càlides rebudes dels últims anys. A la Floresta, que de nou ha tingut la visita d'una reina, Ses Majestats han aprofitat per inaugurar l'ascensor de l'andana en sentit Barcelona de l'estació de Ferrocarrils.



Igual que a Sant Cugat, els Reis també han arribat en helicòpter a Mira-sol. Com sempre, el camp de futbol ha estat el punt de trobada. El tinent d'alcalde Damià Calvet ha estat l'encarregat de donar la benvinguda als reis sota la mirada de centenars de famílies.

A la Floresta, l'arribada ha anat marcada per la inauguració de l'ascensor de l'andana, sentit Barcelona, de l'estació de FGC. De nou, una reina s'ha desplaçat fins al districte. Es tracta de la reina Baltasar que, juntament amb Melcior i Gaspar, ha saludat els nens i les nenes florestans. Una actuació musical ha estat un dels regals del districte a Ses Majestats.

A les Planes s'ha repetit el clàssic. Els Reis no han vingut en carrosses sinó directament a cavall. Els més menuts han aprofitat el caràcter familiar i proper de la festa per veure i tocar de ben a prop els ídols d'aquesta nit. El parlament a la plaça de la Creu d'en Blau ha donat el tret de sortida al recorregut, amb carrosses d'amics i famílies que no han deixat de repartir caramels entre veïns i coneguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.