El Muntanyenc engega 2018 amb la Marxa Nòrdica incorporada al circuit català de la disciplina


  • Comparteix:

La primera edició de la Marxa Nòrdica va aplegar 500 participants / Foto: Thinkinsport

La primera edició de la Marxa Nòrdica va aplegar 500 participants / Foto: Thinkinsport

La 2a edició de la Marxa Nòrdica, coorganitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Club Marxa Nòrdica Collserola, tornarà la tardor d'aquest 2018 com a prova inclosa al circuit català d'aquesta disciplina que coordina la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Ho ha explicat a Cugat.cat el president del Muntanyenc, Silvano Bendinelli, que també ha confirmat que la 60a Marxa Infantil i la 35a Mitja Marató, aquesta última dins del Campionat de Catalunya, tindran lloc el 9 i 29 d'abril, respectivament.

Després d'assolir el topall d'inscripcions, amb 500 participants, l'entitat vol consolidar la Marxa Nòrdica a la ciutat, la data final de la qual no està encara tancada. Ho explica Benidelli.

Silvano Bendinelli

Hem arribat al límit de participants i ningú no pensava que hi podríem arribar. Enguany formarà part del circuit català de marxa nòrdica.


L'entitat engega l'any amb 2.000 socis i els objectius de mantenir vives aquestes proves atlètiques multitudinàries i de continuar oferint acompanyament en la formació de joves atletes. Enguany, a més, tindrà lloc una nova edició de la Caminada Popular a Montserrat.

La Marxa Infantil, els detalls de la qual es presentaran properament, tindrà alguns canvis en el recorregut, tot i que no seran significatius, segons Bendinelli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.