La moció de suport a l'escola, el punt del ple més seguit a l'emissió de Facebook Live de Cugat.cat


  • Comparteix:

Sala de Cugat.cat des d'on es realitza la sessió plenària

Sala de Cugat.cat des d'on es realitza la sessió plenària

La moció de suport i adhesió al manifest de Somescola.cat per refermar el suport a l'escola catalana va ser el punt del ple municipal de dilluns més vist a la retransmissió de Facebook Live de Cugat.cat. La moció per rebutjar l'augment de tarifes al transport públic va ser el debat que més comentaris d'usuaris va generar durant l'emissió de la sessió plenària.

L'estrena de les retransmissions dels plens municipals al Facebook Live de Cugat.cat va comportar més de 2.100 visualitzacions i més de 2.500 espectadors únics. L'abast de l'emissió del ple va fregar les 22.000 persones.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, subratlla l'aposta per la innovació tecnològica com a via per fer arribar tota la informació a la ciutadania de Sant Cugat.

Mònica Lablanca

És un pas més en la innovació per situar Cugat.cat com un mitjà que obre més portes i canals perquè la ciutadania s'informi.


A més, la notícia de Cugat.cat en què s'anunciava l'emissió de la sessió plenària va ser la segona més llegida de dilluns.

Les notícies del ple assoleixen un miler de lectures en el transcurs de la sessió plenària
A més d'emetre el ple en vídeo a Facebook Live, Cugat.cat també l'ofereix en directe a la seva televisió on line. Aquest dilluns, un total de 320 usuaris van veure el debat polític en algun moment des de Cugat tv.

En paral·lel a la retransmissió a Facebook Live i a la televisió on line, la redacció de Cugat.cat treballa per elaborar les notícies del ple a mesura que es produeixen els debats. Només en el transcurs de la sessió, els articles sobre els punts debatuts van assolir el miler de lectures. En total, es va generar una dotzena de notícies dels temes tractats dilluns.

Un cop acabat el ple, es pot consultar íntegrament en vídeo i cadascun dels punts en àudio a la web de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.