Sant Cugat participarà dimecres en una taula rodona sobre els pressupostos participatius


  • Comparteix:

Parada informativa dels pressupostos participatius a Sant Cugat

Parada informativa dels pressupostos participatius a Sant Cugat

La sotsdirectora de Participació Ciutadana i Acció als Barris de Sant Cugat, Marina Casals, formarà part aquest dimecres de la taula rodona 'Els pressupostos participatius, una aproximació des d'Europa' on exposarà l'experiència de Sant Cugat amb la inclusió del projecte dels pressupostos participatius. La xerrada se celebrarà a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona des de les nou del matí fins a dos quarts de tres i està organitzada per la Diputació de Barcelona.

Casals serà l'última de les ponents després que altres tècnics i experts de la matèria de ciutats com París (França), Pavia (Itàlia) i Cascais (Portugal) expliquin les anàlisis i estudis que han fet sobre aquest tipus d'iniciativa, i ofereixin opcions de metodologies per dur-les a terme.

Enguany, a Sant Cugat, l'Ajuntament vol destinar dos milions d'euros en l'execució de 10 projectes que es van escollir a través dels vots dels ciutadans, com la creació d'un espai per a les entitats de malalties neurològiques i la dotació de més horts urbans i socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.