La col·locació de la primera pedra del CPA marca l'inici d'una nova etapa d'aquesta entitat


  • Comparteix:

L'edifici tindrà 970 m2 i estarà ubicat 50 metres més enllà de la seu actual

L'edifici tindrà 970 m2 i estarà ubicat 50 metres més enllà de la seu actual

L'Ajuntament i el Centro Popular Andaluz ja han col·locat la primera pedra de la nova seu de l'entitat. Unes 150 persones han volgut presenciar el naixement d'aquest nou edifici, que tindrà 970 metres quadrats de superfície i estarà ubicat a la intersecció de l'avinguda Francesc Macià amb el carrer Sant Esteve.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo fet per Promusa amb animacions de la futura seu, i posteriorment s'ha anat al solar per posar la primera pedra, acompanyada de monedes de curs legal i les portades dels diaris d'avui.

El president del Centro Popular Andaluz, Gabriel Ruiz, s'ha mostrat molt satisfet i orgullós del trasllat, en el que suposa la tercera etapa d'aquesta entitat.

Gabriel Ruiz

Esta esla tercera fase, de la que todos nos tenemos que sentir orgullosos. Tenemos un nuevo edificio y hemos ganado propiedad.


En els mateixos termes s'ha manifestat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat l'interès comú del Centro i de l'Ajuntament, i "l'absoluta justícia" que suposa aquest acord.

Lluís Recoder

El Centro Popular Andaluz y Sant Cugat tienen el mismo interés, que es el bien de la ciudad, y nos hemos puesto de acuerdo en un sitioi que es absoluta justicia.


Els termes de l'acord al que han arribat el CPA i l'Ajuntament per expropiar l'actual finca i traslladar-se a uns altres terrenys inclouen la construcció d'un nou edifici pel Centre a càrrec de Promusa i el pagament a l'entitat de prop de 117.000 euros en concepte d'indemnització. Aquests diners, a més, serveixen per abonar la diferència entre el cost de l'antic solar i el nou, valorat en 1,350,000 euros.

La nova seu del Centro Popular Andaluz tindrà 970 metres quadrats de superfície i estarà ubicada a la intersecció de l'avinguda Francesc Macià amb el carrer Sant Esteve.

L'acte de col·locació de la primera pedra del CPA ha finalitzat amb el cant dels Segadors i l'Himne d'Andalusia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.